درصد پیشرفت کل پروژه

اطلاعات پروژه (Kerosene Hydrotreating) KHT

مشخصات کلی

نام طرح

احداث واحد KHT به روش EPC

نوع طرح

پروژه صنعتی

محصول طرح و میزان تولید سالیانه

نفت سفید تصفیه شده ۱,۲۷۳,۰۰۰  تن در سال

مجری طرح

شرکت پتروپالایش اکسیر ایرانیان

محل احداث

محوطه واحدهای پالايش نفت اصفهان

مساحت زمين

۲۰,۰۰۰ متر مربع

مهندسی پروژه

شرکت مهندسی و ساختمانی جهان پارس

مهندسی خرید و تامین

شرکت مهندسی و ساختمانی جهان پارس

پیمانکار سیویل و سازه

شرکت مهندسی و ساختمانی جهان پارس

پیمانکار نصب و پیش راه اندازی

شرکت مهندسی و ساختمانی جهان پارس

فهرست مطالب

مقدمه

ترکیبات حاوی گوگرد و نیتروژن برای اکثر کاتالیست های مورد استفاده در صنایع پالايش و پتروشیمی مضر هستند. این ترکیبات به محیط ریست آسیب می رسانند و همچنین با تبدیل شدن به ترکیبات اسیدی یک محیط خورنده ایجاد می کنند که باعث آسیب دیدن تجهیزات و ایجاد مشکل در فرایندهای بعدی می شود. بنابراین لازم است كه ترکیبات فوق تا حدامکان جداسازی شوند.

هدف از اجرای پروژه KHT

تولید KHT به میزان ۳۱۰۰۰ بشکه در روز

 

واحد KHT

واحد KHT (گوگرد زدایی) ، با هدف افزايش كيفی محصولات توليدی مطابق با استانداردهای بین المللی و زیست محیطی و جلوگیری از خسارات وارده به واحدهای پایین دستی احداث شده است.در این واحد هیدروژن در دما و فشار بالا و در مجاورت کاتالیست مناسب با ترکیبات گوگردی و نیتروژن دار خوراک ترکیب می شود. سپس این ترکیبات جدا می شوند و در نهایت گوگرد نفت سفید از 3000ppm به زیر 1ppm کاهش می یابد.

 

شرح فرايند

نفت سفيد ارسالی از پالايشگاه، ابتدا از فيلتر عبور كرده و بعد از جداسازی ذرات معلق، وارد يک ظرف نوسانگير می شود. پس از آن توسط مبدل و كوره پيش گرم شده و سپس به راكتور ارسال می گردد. در راكتور، سولفور ونيتروژن موجوددر كروسين توسط كاتاليست های هيدروتريتينگ جدا شده وجريان محصول به صورت دوفازی از راكتور خارج می گردد. جريان دوفازی وارد يک ظرف جداكننده شده و در آن به دو فاز گاز و مايع جداسازی می شود. جريان مايع خروجی از پایين ظرف، كروسين تصفيه شده به عنوان محصول واحد می باشد. كه پس از خنک شدن توسط فن های هوايی به مخازن ذخيره ارسال می گردد. گاز هيدروژن خارج شده از بالای ظرف جداكننده مجددا در سيكل گاز برگشتي به راكتور مورد استفاده قرار می گيرد. از آنجا كه حذف ناخالصی های گوگرد و نيتروژن توسط گاز هيدروژن انجام می گردد، گاز هيدروژن خالص نيز به صورت خوراک به راكتور وارد می شود.

وضعيت اجرايی طرح

بخش مهندس

طراحی و مهندسی توسط یک شرکت در ایتالیا انجام گرديد و بخش ديگر توسط واحد مهندسی شركت مهندسی و ساختمانی جهان پارس در حال انجام می باشد.

 

خریدو تامین تجهیزات پروژه

تامين تجهيزات اين واحد شامل در سه بخش شامل بخش اول خريد تجهيزات بوده كه با يك شركت قرارداد منعقد شده و همچنين بخش دوم و سوم كه به صورت پكيج EPC بوده شامل کمبودهای واحد و تجهیزات مربوط به بخش جداسازی می باشد که قرارداد آن ها با شرکت مهندسی ساختمانی جهان پارس که پیمانکار این پروژه بوده، منعقد گرديده است.

 

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
error: Content is protected !!